Blogs met handige tips en trucs

digitale toegankelijkheid

Een toegankelijke website staat als een huis

Iedereen vindt het heel normaal dat openbare gebouwen en voorzieningen toegankelijk zijn. Maar hoe zit dat met websites en apps?

Logo spotify

In 3 stappen een Spotify playlist op je website

Heb je een playlist in Spotify en wil je deze op je website delen? Volg dan deze 3 stappen en laat je bezoekers genieten van jouw muziek.

Musthave WordPress plugins

5 handige WordPress plugins voor je website

Met WordPress plugins voeg je extra functionaliteiten toe aan je website. Er zijn veel plugins beschikbaar die je op je website kunt plaatsen. In dit artikel 5 handige plugins.

Afbeelding MailChimp high5

Hoe personaliseer je je nieuwsbrief in MailChimp?

Een persoonlijke nieuwsbrief of uitnodiging trekt de aandacht van de ontvanger. Het valt op als je je voornaam aan het begin van een bericht leest en het nodigt uit tot verder lezen.

Illustratie MailChimp nieuwsbrief

Hoe maak je een nieuwsbrief met MailChimp?

Lees hier hoe je met MailChimp een professionele online nieuwsbrief opmaakt én verstuurd.

Afbeelding Haarlemse straatjes

Haarlemse straatjes op Facebook

Als geboren en getogen Haarlemse kom ik graag in het oude centrum van deze bijzondere stad. Je kunt er goed shoppen en ook op culinair gebied kun je je hart ophalen.

Het klikgedrag meten op je website

Je website staat live! Veel bedrijven denken dan dat ze achterover kunnen leunen maar dan begint het pas. Want hoe worden de pagina’s bezocht en wat is het klikgedrag op jouw website?

Afbeelding WordPress thema

5 gratis WordPress thema’s voor je website

Er zijn veel WordPress templates beschikbaar. Je kunt hiervoor een template kopen maar er zijn ook veel gratis templates. Ik licht er 5 voor je uit.