Afbeelding Haarlemse straatjes

Haarlemse straatjes op Facebook

Als geboren en getogen Haarlemse kom ik graag in het oude centrum van deze bijzondere stad. Je kunt er goed shoppen en ook op culinair gebied kun je je hart ophalen. Maar er zijn ook bijzondere Haarlemse straatjes.

Haarlemse binnenstad

Twee straten in de Haarlemse binnenstad springen er wat mij betreft uit: de Warmoesstraat en de Lange Veerstraat. In de Warmoesstraat waan je je in de vorige eeuw, er hangt een nostalgische sfeer met leuke shops, restaurantjes en een hofje daterend uit 1616. Het is een van de allermooiste straatjes die Haarlem rijk is. De Lange Veerstraat is op culinair gebied helemaal in opkomst. In deze straat zitten leuke restaurants en gezellige kroegjes waarmee je je dagje winkelen op een verrassende manier kunt afsluiten.

Haarlem bruist!

Met mijn enthousiasme en Haarlemse kennis wil ik de ondernemers uit deze straten een virtuele etalage op Facebook bieden. Daarnaast vind ik het leuk om te weten wat er in deze straatjes leeft. Haarlem bruist! Like de pagina’s en dan lees je welke trends, nieuwtjes en aanbiedingen in de Warmoesstraat en de Lange Veerstraat de ronde doen!