5 gratis WordPress thema’s voor je website

/, WordPress/5 gratis WordPress thema’s voor je website

Het bouwen van een WordPress website doe je met een template. Dit template vormt de basis van de look & feel van je website. Er zijn heel veel gratis WordPress thema’s beschikbaar. Je kunt hiervoor een thema kopen maar er zijn ook veel gratis thema’s beschikbaar.  Ik licht er 5 voor je uit, ze zijn allemaal gratis.

1. Oblique

Oblique is een creatief masonry thema dat geweldig is voor mode of algemene bloggers. De afbeeldingsheader heeft een parallax effect. Er zit een volledige kleurcontrole in met onbeperkte kleurvariaties, gemakkelijke toegang tot alle Google Fonts, responsive design, etc.

2. Twenty Seventeen

Twenty Seventeen brengt je site tot leven met een header video en mooie afbeeldingen. Het thema leent zich goed voor zakelijke websites. Het bevat diverse widgets, een logo en een social media menu. Het grid kun je personaliseren met een aangepast kleurenschema. Het thema werkt goed in meerdere talen en op verschillende devices.

3. ColorMag

ColorMag gratis WordPress thema

ColorMag is een perfect responsive WordPress thema in magazine-stijl. Het thema kun je goed gebruiken voor nieuws, krant en magazine websites. Het thema biedt gratis ondersteuning.

4. Accelerate

Accelerate gratis WordPress thema

Accelerate is een gebruiksvriendelijk WordPress thema. Het thema ondersteunt alle post formats. Je kunt het thema gebruiken voor portfolio sites, zakelijke- en persoonlijke blog, reizen, corporate en zakelijke dienstverlening.

5. Spacious

Spacious is een responsive thema waarin veel aandacht is gestoken. Het thema heeft 4 pagina layouts, 2 pagina templates, 4 blog types, 13 widgets. Er zit een slider in en een optie om je eigen logo te plaatsen. Goed te gebruiken voor een zakelijke website.

2021-04-16T15:20:07+01:00