Maaike Heeremans – Andiamo

Maaike Heeremans - Andiamo Haarlem

“Andiamo is Italiaans voor: kom op, we gaan!
Toen ik een naam zocht voor mijn bedrijf, schoot ineens door mijn hoofd: ik ga ervoor. Andiamo! dus”

Ik ben een ervaren en resultaatgerichte online manager en ruim 15 jaar werkzaam in de online wereld.
In 2000 heb ik de stap gemaakt om websites te gaan bouwen voor het MKB. Dat bleek een goede keuze. Ik zag nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemers om hun bedrijf online te presenteren. Met mijn (eerste) eigen website kreeg ik al snel opdrachten en leerde steeds meer over internet en hoe je een website snel en stabiel kunt neerzetten.

 

Een goed werkende website

Het gaat uiteraard niet alleen om het ontwerp maar ook de functionaliteit is een belangrijk onderdeel van een website. Hoe navigeert men door je website? Zijn afbeeldingen en tekst goed op elkaar afgestemd? Laadt je website snel? En wordt je goed gevonden door de juiste doelgroep? Deze factoren spelen een belangrijke rol in een goed werkende website. Ik neem je mee in het gehele proces en zorg ervoor dat jouw website aan al deze punten voldoet.

 

Aandacht voor je website

Dan staat je website live en dan begint het feestje eigenlijk pas. Kloppen de teksten nog? Gebruik je up-to-date beeldmateriaal? Kortom, is je content op orde? Ook dit is een belangrijk onderdeel van je website. Ik help je om je content op orde te brengen én te houden zodat je website er altijd fris en actueel uitziet.

 

Ervaring

Mijn ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Microsoft, Bausch & Lomb, Zilveren Kruis en als zelfstandig ondernemer. Ik coördineer online projecten, optimaliseer websites, ontwikkel content en adviseer in social media en digitale oplossingen. Ik werk vanuit huis en op flexplekken in en rond Haarlem. Ik heb een groot netwerk van mensen die ik voor diverse expertises kan inschakelen indien dat nodig is.

 

Koffie?
button_bel-mij